Офіційної інформації щодо звільнення мера Херсона немає – міськрада

Читать на русском
У ЗМІ з'явилась інформація про звільнення з російського полону мера Херсона Ігоря Колихаєва, однак місцева влада цього офіційно підтвердити не може.

У ЗМІ з'явилась інформація про звільнення з російського полону мера Херсона Ігоря Колихаєва, однак місцева влада цього офіційно підтвердити не може.

Про це 17 жовтня повідомила пресслужба міської ради.

На Херсонщині окупанти розстріляли дитину: в ОВА розповіли подробиціОкупанти на Херсонській області розстріляли хлопчика з автомата у спину. Після цього вони почали брехати, що це зробив снайпер з ЗСУ.

«Офіційної інформації зі звільнення Ігоря Колихаєва з полону немає. Як і немає інформації, де він зараз перебуває. З 28 червня 2022 року майже чотири місяці ніхто з рідних Ігоря Вікторовича його не бачив і не чув. Також його рідні впевнені, що він не залишав межі Херсона», - наголосили у міськраді.

Нагадаємо, сьогодні в ЗМІ з'явилась інформація про те, що Колихаєва росіяни відпустили з полону, і він залишив місто. Журналісти уточнили, що наразі «він знаходиться на території тимчасово окупованого Криму або вже виїхав за кордон».

23 травня Колихаєв запевняв, що в Херсоні продовжує працювати міська влада попри те, що місто від початку березня перебуває під окупацією військ росії. Водночас частина чиновників та інших представників управління на той час вже залишили місто.

28 червня стало відомо, що російські окупанти затримали Колихаєва, коли той приїхав до однієї з комунальних установ міста. Після обшуків законного мера посадили в автобус та відвезли.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: