В ОПУ запевнили, що виїжджати з України через ситуацію в енергетиці точно не потрібно

Читать на русском
Росія своїми ракетними ударами не зможе занурити Україну в повний блекаут, і тому виїжджати з країни українцям не потрібно.
фото ОПУ

Необхідності виїжджати з країни через планові або аварійні відключення електроенергії немає. Росія своїми ракетними ударами не зможе занурити Україну у повний блекаут.

Про це заявив заступник глави Офісу президента України Кирило Тимошенко в ефірі телемарафону.

Блекаут в Україні: ДТЕК спростовує заклик до виїзду українців за кордонУ компанії зазначили, що в Україні немає надзвичайної ситуації, за якої людям потрібно виїжджати.

«Я хотів би заспокоїти – виїжджати з країни точно не треба буде. Не буде загального блекауту по всій країні, надіюсь. Так, можливі відключення, так, вони можливі не тільки на годину чи дві, але вже є розуміння, що в будь-якому випадку працює ДСНС, обласна влада для того, щоб розгортати пункти обігріву, а паралельно працюють енергетики, щоб протягом доби, двох, трьох налагоджувати енергетику», – сказав він.

💥 Виїжджати НІКУДИ НЕ ТРЕБА! Тимошенко про БЛЕКАУТ в УкраїніФакти ICTV

Нагадаємо, в «Укренерго» заявили, що 21 листопада у всіх регіонах України застосовуватимуться планові відключення електроенергії. Сьогодні вдень енергетики все ж таки застосували аварійні відключення у Києві, Дніпрі та Одесі.

При цьому в «Укренерго» прогнозують, що, якщо не буде нових обстрілів з боку росії, найближчим часом ситуація з постачанням електроенергії в країні покращиться.

Раніше в ДТЕК припускали, що в деяких регіонах через сильні пошкодження енергооб'єктів світло можуть вмикати лише на 2-3 години на добу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: