«Укренерго» розповіла подробиці відключення світла по Україні наступної доби

Читать на русском
Обмеження споживання це наслідки ракетних атак рф щодо енергосистеми України. Цього тижня це була вже шоста.
Ілюстративне фотоУкраїнська правда

У понеділок, 21 листопада, у всіх регіонах України з 00:00 до 02:00 та з 8:00 до 24:00 будуть застосовуватись планові відключення електроенергії.

Про це повідомляє компанія «Укренерго» на сторінці у Telegram.

Як повідомляється, додаткові аварійні вимкнення не прогнозуються. Обмеження споживання – це наслідки ракетних атак рф щодо енергосистеми України. Цього тижня це була вже шоста.

Важка ситуація з енергопостачанням зберігається у Києві та 17 регіонах – ЗеленськийВолодимир Зеленський під час вечірнього відеозвернення розповів, що ситуація з електропостачанням все ще важка у Києві та 17 регіонах. Крім того, він повідомив, на Донеччині тривають наджорстокі бої.

Ремонтні бригади працюють цілодобово та без вихідних над відновленням понівеченої інфраструктури, щоб повернути світло українцям.

В «Укренерго» нагадали, що графіки планових відключень складають та застосовують обленерго, перелік яких можна знайти за відповідним посиланням.

Згідно із заявою, «Укренерго» не відключає конкретні будинки, вулиці чи міста, а надає обленерго лише обсяги, на які потрібно зменшити споживання.

Раніше в «Укренерго» повідомляли, що за кілька днів ситуація в енергосистемі може покращитися.

Нагадаємо, місцева влада української столиці готова до того, що місто може повністю опинитися без електроенергії.

Також у найбільшій приватній енергетичній компанії України ДТЕК заявляють, що гендиректор компанії Максим Тімченко не закликав українців виїжджати за кордон, як раніше повідомляли ЗМІ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: