Перший вихідний зі снігом та морозом: в Укренерго озвучили прогноз щодо відключень світла на сьогодні.

Читать на русском
Перший вихідний зі снігом та мінусовою температурою планують пройти без додаткових аварійних відключеннь у жодній області України.

В Укренерго планують пройти перший вихідний зі снігом та мінусовою температурою за вікном без додаткових аварійних відключень у жодній області України.

Про це повідомила пресслужба компанії у суботу, 19 листопада.

Як підготуватися до аварійних відключень электрикиПрактично по всій Україні спостерігаються перебої з електропостачанням після ракетних ударів. Як підготуватися до аварійних відключень світла – на інфографіці.

«Цей перший вихідний із першим снігом та мінусовою температурою за вікном ми плануємо пройти без додаткових аварійних відключень у жодній області. Зробили багато для цього і продовжуємо робити, повертаючи людям світло», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в Укренерго повідомляли, що у суботу, 19 листопада, в Україні застосують лише планові відключення електроенергії.

Напередодні президент Володимир Зеленський повідомив, що протягом усієї доби енергетики працювали, щоб відновити нормальну технічну можливість постачання електрики, завдяки чому 18 листопада аварійних відключень стало значно менше.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: