Важка ситуація з енергопостачанням зберігається у Києві та 17 регіонах – Зеленський

Читать на русском
Володимир Зеленський під час вечірнього відеозвернення розповів, що ситуація з електропостачанням все ще важка у Києві та 17 регіонах. Крім того, він повідомив, на Донеччині тривають наджорстокі бої.
Володимир ЗеленськийФото – president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський розповів, що у Києві та 17 регіонах зберігається важка ситуація з енергопостачанням. Енергетики працювали протягом доби, тому аварійних відключень світла стало менше.

Про це глава держави заявив у вечірньому відеозверненні.

За його словами, аварійні відключення застосовували здебільшого на Одещині та у Києві. Також «дуже важко» з електрикою ще й у Київській, Тернопільській та Вінницькій областях.

Зеленський на саміті G20 назвав десять умов для встановлення миру з росієюВолодимир Зеленський на саміті G20 представив українську формулу миру із росією з десяти пунктів.

Крім того, президент розповів, що на Донеччині тривають наджорстокі бої, а пом’якшень або передишок не було. За добу українські захисники відбили близько 100 атак.

«На жодній із ділянок фронту не пасуємо перед ворогом. Усюди відповідаємо, усюди тримаємо позиції. На визначених ділянках готуємо майбутні успіхи», – наголосив Зеленський.

Глава держави, зокрема, відзначив прикордонників Харківського та Сумського загонів, які зараз діють на Донеччині. Їхні мінометні розрахунки допомагають, вражаючи окупантів.

Нагадаємо, під час звернення до студентської спільноти Ірландії Володимир Зеленський заявив, що Україні вдалося переграти російську федерацію в інформаційному просторі.

Також 18 листопада Зеленський провів телефонні переговори з президентом Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: