Кулеба про відключення електрики: «Найкращий час, щоб кохатися і насолоджуватися життям»

Читать на русском
Глава МЗС Кулеба вважає, що народжуваність в Україні зросте через постійні відключення електрики.

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба вважає, що в Україні може підвищитись народжуваність на тлі регулярних відключень електроенергії.

Про це він заявив в інтерв'ю іспанській радіостанції Cadena SER.

Зеленський підтримав українців через масові відключення електроенергіїПрезидент Володимир Зеленський випустив коротке звернення до українців через масові відключення електроенергії.

«Насправді, я думаю, що, напевно, народжуваність в Україні покращиться через ці відключення електроенергії, бо люди мають залишатися вдома без будь-якої потужності, без світла. Так що це найкращий час, щоб кохатися і насолоджуватися життям. І я серйозно, бо українці завжди знаходять вихід із найскладніших обставин. Ми надто добре знаємо, які збитки, біль та смерть несе із собою росія. Отже, краще вижити з високим бойовим духом і без електрики, ніж з розбитим бойовим духом і поступитися росією», – сказав Кулеба.

Міністр додав, що 40% енергетичної інфраструктури України пошкоджено або знищено російськими ударами.

Нагадаємо, 3 листопада аварійні відключення електрики будуть у Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях, у Києві та ще семи областях введено погодинні графіки відключень.

Після атак росії на критичну інфраструктуру Кулеба закликав партнерів не зволікати з ухваленням рішень щодо систем ППО для України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: