Лукашенко у жовтні передав росії понад 200 одиниць військової техніки

Читать на русском
Режим білоруського диктатора Лукашенка протягом жовтня передав росії 211 одиниць військової техніки.
Ілюстративне фотоФото – armcontrol

Протягом жовтня 2022 року режим білоруського самопроголошеного президенте Олександра Лукашенка передав росії понад 200 одиниць військової техніки.

Про це повідомляє «Беларускі Гаюн» у Telegram.

Зазначається, що протягом місяця з Білорусі в рф відправили 8 ешелонів з розконсервованою військовою технікою. Загальна її кількість становить 211 одиниць.

Які військові об'єкти Білорусі розміщені біля кордону з УкраїноюЯкі військові об'єкти Білорусі розміщені поряд із українським кордоном і які війська там перебувають – на інфографіці.

Зокрема, передали 98 танків Т-72А, 40 БМП-2, 20 БМП-2 без веж, 53 вантажівки «Урал». Їх брали з 969-ї бази резерву танків у міському селищі Уріччя (Любанський район, Мінська область), а також з 288-ї бази резерву автомобільної техніки у м. Старі Дороги (Мінська область).

Технуку віправляли на залізничні станції у Бєлгородській та Ростовській областях. Зокрема, на Успенську, Кам’янську, Бірюч та Міллерово.

Нагадаємо, розслідувачі «Беларускі Гаюн» зафіксували у листопаді за 2 доби 8 прильотів російських Іл-76 у Мачулищі, які вивозили ракети до С-300 і С-400 з Білорусі.

Раніше британський полковник розповів, чи зможе Білорусь напасти на Україну.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: