Стіна на кордоні з Білоруссю: в ОПУ показали, як йде будівництво

Читать на русском
Він показав один з елементів інженерних загороджень, які облаштовують для захисту кордону. Згідно з його словами, роботи відбуваються не тільки на Волині.
t.me/tymoshenko_kyrylo

Заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко показав, як відбувається будівництво стіни на кордоні з Білоруссю.

Відповідне відео представник ОПУ опублікував у Телеграмі.

Відгородитися від «буйних сусідів»: як країни Європи зміцнюють кордон із росією та БілоруссюЛатвія, Литва, Польща, Естонія, Норвегія та Фінляндія зміцнюють свій кордон із росією та Білоруссю, аж до будівництва парканів.

Він показав один з елементів інженерних загороджень, які облаштовують для захисту кордону. Згідно з його словами, роботи відбуваються не тільки на Волині.

«Так будується стіна на кордоні Волинської області з Білоруссю – залізобетонний паркан з колючим дротом. Це один з елементів інженерних загороджень, які облаштовують для захисту кордону. Звісно, роботи ідуть не тільки на Волині. Це стосується всіх регіонів, які межують з Білоруссю та росією», - зазначив Тимошенко.

При цьому, під час робочої поїздки у Волинську область Тимошенко відвідав обласну лікарню, і заявив, що регіон має сучасний, облаштований заклад, який може якісно та вчасно надати допомогу. Також була передана допомога військовим.

Нагадаємо, на півночі України продовжується будівництво стіни на кордоні з Білоруссю. Вже облаштовано близько 3 км.

Напередодні британський полковник розповів, чи зможе Білорусь напасти на Україну.

Раніше білоруські прикордонники обурилися, що Україна укріплює свій кордон.

Також повідомляли, що бійці Збройних Сил України звернулися до військовослужбовців об'єднаного угруповання військ Білорусі та росії. У ролику українські військові закликають білорусів у жодному разі не виконувати злочинні накази їхнього командування.

На інфографіці «Слово і діло» можна побачити, які білоруські військові об'єкти знаходяться неподалік кордону з Україною.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: