Молодший Трамп запропонував припинити надавати Україні військову допомогу

Читать на русском
Син Трампа звинуватив Україну в тому, що це саме українська ракета вдарила по території союзника США по НАТО - Польщі
Дональд Трамп-молодшийpicture-alliance

Син колишнього президента США Дональда Трампа - Дональд Трамп-молодший - закликав припинити надавати Україні військову допомогу на тлі того, що ракета впала на польську територію і призвела до загибелі двох людей.

Про це він написав у Twitter.

CNN: Україна повідомила США про спробу перехоплення російської ракети неподалік від польського кордонуПоки що в США не можуть підтвердити, що саме та російська ракета, яку намагалася перехопити Україна, пішла на територію Польщі та вибухнула там

«Оскільки саме українська ракета вразила нашого союзника по НАТО Польщу, чи можемо ми, принаймні, перестати витрачати мільярди на їхнє озброєння зараз?»- запитав він.

Публікація молодшого Трампа викликала шквал гнівних коментарів; серед іншого, його запитували, скільки грошей старший Трамп заробив на зв'язках з росіянами, навіщо він вкрав з урядової резиденції секретні документи по іранській ядерній програмі й так далі.

Нагадаємо, що 16 листопада експрезидент США Дональд Трамп офіційно почав передвиборну кампанію на пост президента у 2024 році, подавши документи до Федеральної виборчої комісії, а потім звернувся до своїх прихильників в Мар-а-Лаго у Флориді.

Пізніше чинний президент США Джозеф Байден прокоментував заяву Трампа про те, що той має намір взяти участь в американських президентських виборах у 2024 році.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: