У РНБО запевнили, що мирний план Зеленського буде виконано повністю

Читать на русском
Десять умов для миру з росією, які президент України Володимир Зеленський озвучив на саміті G20, буде виконано з дотриманням графіка.

Десять умов для миру з росією, які президент України Володимир Зеленський озвучив на саміті G20, будуть виконані в повному обсязі та з дотриманням графіка.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов у Twitter.

Зеленський на саміті G20 назвав десять умов для встановлення миру з росієюВолодимир Зеленський на саміті G20 представив українську формулу миру із росією з десяти пунктів.

«росії не варто гаяти час. Чим довше кремль саботуватиме 10 умов миру президента Зеленського, тим катастрофічніша ситуація для кремля і жорсткіша позиція України. Мирний план президента Зеленського буде виконано в повному обсязі та з дотриманням графіку», – написав він.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський виступив на відкритті саміту G20 в Індонезії. Під час виступу Зеленський назвав десять пропозицій України щодо встановлення миру з росією.

Глава МЗС рф Сергій Лавров заявив, що українська сторона висунула «нереалістичні та неадекватні вимоги» для завершення війни.

Зеленський вже не раз наголошував, що говорити про закінчення війни можна лише після повернення всіх окупованих росією територій.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: