Настає вирішальний період війни в Україні – Буданов

Читать на русском

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов заявив, що настає вирішальний період війни.

Про це повідомляє пресслужба ГУР МО.

Відомо, що Буданов зустрівся у вівторок, 8 листопада, із предстоятелем Православної церкви України Епіфанієм. Зокрема, вони обговорили визволення з полону наших воїнів та перспективи повного звільнення України.

Війна в Україні: як здійснюються прогнози керівника ГУР Кирила БудановаЯк збуваються прогнози щодо війни в Україні, озвучені керівником розвідки Кирилом Будановим – на інфографіці.

«Настає вирішальний період війни. Нам потрібна допомога кожного українця і Боже благословення. Певен, що Україна здобуде повну перемогу над ворогом та звільнить всі окуповані землі», – йдеться у повідомленні.

У свою чергу, митрополит відзначив єднання українців. Він нагородив Кирила Буданова Орденом святого великомученика Юрія Переможця.

Нагадаємо, Буданов заявив, що росія прагне використати зиму як зброю проти України для того, аби зміцнити оборонні позиції та завадити контрнаступу ЗСУ.

Також, за його словами, операція зі звільнення Херсона може тривати до кінця листопада. Нині на Херсонщині знаходяться найбоєздатніші сили армії рф, до яких підтягують і мобілізованих.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: