«Фабрика смерті»: в ЗСУ заявили, що у Бахмуті щодня гинуть до 100 загарбників

Читать на русском
У Бахмуті Донецької області щодня гинуть від 70 до 100 російських загарбників. Армія рф отримує таку ж кількість поранених.
Иллюстративное фотоФото – facebook.com/MinistryofDefence.UA

Російські загарбники щодня втрачають у Бахмуті на Донеччині до 100 людей. Схожа ситуація на Авдіївському напрямку та у напрямку Сватове-Кремінна в Луганській області.

Про це розповів речник східного угруповання військ Збройних сил України Сергій Череватий в ефірі національного телемарафону.

За його словами, втрати росіян у Бахмуті щодня сягають 70-100 людей. Приблизно таку ж кількість вони отримують поранених.

«Всерйоз ще не починали»: як після восьми місяців війни скоротився військовий потенціал росіїЯк за час повномасштабного вторгнення в Україну скоротився військовий потенціал росії, скільки особового складу та техніки знищено – на інфографіці.

«Для ворога Бахмут сьогодні - це справжня фабрика смерті», – зазначив він.

Водночас Череватий наголосив, що бійці ЗСУ не завдаватимуть потужного удару по росіянам, якщо через це загинуть також і українські захисники. Це зроблять, коли зосередять більше техніки та резервів.

«Коли назріє момент, і ми побачимо, що ми зможемо завдати більш серйозного удару, то це обов'язково буде зроблено, але не ціною життів наших військовослужбовців, а технічною перевагою», – підкреслив він.

Нагадаємо, у неділю, 6 листопада, українські захисники ліквідували 14 загарбників, 3 одиниці авто-бронетехніки та пункт управління БпЛА росіян. Також бійці ЗСУ знищили 3 склади з боєприпасами у Бериславському і Херсонському районах.

5 листопада бійці ЗСУ знищили ще 490 окупантів, а всього від початку повномасштабного вторгнення рф втратила майже 76 тисяч своїх військових.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: