Російські морпіхи втратили сотні людей за 4 дні на Донбасі – ЗМІ

Читать на русском
Російські морпіхи на Донеччині зазнали великих втрат. Протягом 4 днів ЗСУ ліквідували сотні окупантів.
Ілюстративне фотоФото – ombudsman.gov.ua

Військовослужбовці зі 155 бригади морської піхоти Тихоокеанського флоту рф поскаржилися губернатору Примор’я Олегу Кожем'яко, що втратили сотні людей під селом Павлівка на Донеччині.

Про це повідомляє російське видання «Медуза».

Повний текст листа від окупантів губернатору опублікували в одному з російських Telegram-каналів. Про скаргу розповів «військовий кореспондент» пропагандистської ВДТРК Олександр Сладков, колишня радниця голови Держдуми Анастасія Кашеварова, а також інші російські джерела, які підтримують війну проти України.

«Всерйоз ще не починали»: як після восьми місяців війни скоротився військовий потенціал росіїЯк за час повномасштабного вторгнення в Україну скоротився військовий потенціал росії, скільки особового складу та техніки знищено – на інфографіці.

Видання не може довести автентичності тексту листа. Сладков та Кошеварова також не опублікували дані про втрати та прізвища, які значаться у документі.

У листі російські морпіхи заявили, що протягом 4 дні втратили «близько 300 людей убитими, пораненими та зниклими безвісти» під час «незрозумілого наступу» на село Павлівка під Вугледаром на Донеччині.

Автори листа заявили, що генерал Мурадов та його земляк Ахмедов, які є їхніми командирами, спланували наступ так, щоб Мурадов «заробив бонуси» перед начальником Генштаба, а Ахмедов отримав звання «Герой росії».

«Їм начхати на все, аби показати себе. Вони людей називають м'ясом», – йдеться у листі.

Нагадаємо, 5 листопада бійці ЗСУ знищили ще 490 окупантів, а всього від початку повномасштабного вторгнення, рф втратила майже 76 тисяч своїх військових.

Також у неділю, 6 листопада, українські захисники у Херсонській області знищили склад з боєприпасами російської армії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: