ЗСУ на півдні знищили до 60 окупантів та 2 крупнокаліберні гаубиці росіян

Читать на русском
ЗСУ 5 квітня на південному напрямку знищили понад 50 окупантів, а також гаубиці та техніку росіян.
Ілюстративне фотоФото – Генштаб ЗСУ

У суботу, 5 листопада, українська штурмова та армійська авіація вразила опорні пункти та райони зосередження сил та засобів російських окупантів у Баштанському і Бериславському районах. Бомбардувальники та винищувачі відпрацювали по ворожій техніці у районі Снігурівки та системах ППО росіян у Херсонському районі.

Про це повідомляє ОК «Південь» у Facebook.

Також ракетно-артилерійські підрозділи виконали понад 140 вогневих завдань. Зокрема, вдарили по району зосередження живої сили загарбників та їхньої техніки у Геройському і Раденську.

«Всерйоз ще не починали»: як після восьми місяців війни скоротився військовий потенціал росіїЯк за час повномасштабного вторгнення в Україну скоротився військовий потенціал росії, скільки особового складу та техніки знищено – на інфографіці.

Бійці ЗСУ знищили на південному напрямку 57 окупантів, 2 танки, 2 крупнокаліберні гаубиці та 3 одиниці авто-бронетехніки росіян. Крім того, пошкодили ще одну гармату-гаубицю і 2 ворожі автівки.

У Чорному морі перебувають 3 судна загарбників без ракетоносіїв на чергуванні.

Нагадаємо, під селом Макіївка Луганської області українські військові знищили батальйон мобілізованих росіян з Воронезької області. Російський солдат Олексій Агафонов вижив після обстрілу ЗСУ. З його батальйону було вбито понад 500 людей.

Втрати російських військових з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну досягли вже близько 75 440 осіб, 2758 танків, 260 гелікоптерів і сотень одиниць військової техніки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: