ЗСУ знищили 3 склади з боєприпасами та пункт управління росіян на півдні

Читать на русском
6 листопада українські військові на південному напрямку ліквідували понад 10 росіян, ворожу техніку, склади з боєприпасами та пункт управління окупантів.
Ілюстративне фотоФото – Генштаб ЗСУ

У неділю, 6 листопада, українські захисники продовжили знищувати живу силу, боєприпаси та техніку російських окупантів на південнобузькому напрямку.

Про це повідомляє ОК «Південь» у Facebook.

Відомо, що ракетно-артилерійські війська виконали 147 вогневих завдань, а авіація відпрацювала 2 результативних вильоти. Вразили райони зосередження сил та засобів ворога.

«Всерйоз ще не починали»: як після восьми місяців війни скоротився військовий потенціал росіїЯк за час повномасштабного вторгнення в Україну скоротився військовий потенціал росії, скільки особового складу та техніки знищено – на інфографіці.

Зокрема, ліквідували 14 загарбників, 3 одиниці авто-бронетехніки та пункт управління БпЛА росіян. Також бійці ЗСУ знищили 3 склади з боєприпасами у Бериславському і Херсонському районах.

«За уточненою інформацією, підтверджено ураження противника за попередні дні в Каховці, де внаслідок удару по будівлі базування підрозділу окупантів з 200 рашистів, завдано суттєвих втрат. Наслідки ворог ретельно приховує, в місті посилено адміністративно-поліцейський режим та тиск на місцеве населення», – додали у повідомленні.

Нагадаємо, військовослужбовці зі 155 бригади морської піхоти Тихоокеанського флоту рф поскаржилися губернатору Примор’я Олегу Кожем'яко, що втратили сотні людей під селом Павлівка на Донеччині.

5 листопада бійці ЗСУ знищили ще 490 окупантів, а всього від початку повномасштабного вторгнення, рф втратила майже 76 тисяч своїх військових.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: