«Я вам намалюю справжню картину майбутнього»: Данілов жорстко відповів пропагандистці рф симоньян

Читать на русском
Данілов відповів симоньян на її публікації про дружніх українців та росіян: Наші чарівні Оксани плюватимуть на собачі могили ваших чоловіків, які лежатимуть зі звернутими шиями або без них.
фото РНБО

Секретар РНБО Олексій Данілов відповів на цинічні висловлювання російської пропагандистки маргарити симоньян про «возз'єднання» росіян та українців.

Свою репліку він опублікував у Facebook.

Відомій пропагандистці рф Симоньян заборонили в’їзд до ВірменіїЯк зазначає пропагандистка, крім неї в'їзд також заборонили депутату Держдуми росії Костянтину Затуліну.

«симонян, читайте і слухайте уважно, я вам намалюю справжню картину вашого майбутнього, правда, без надії на просвітлення в вашій хворій безумством макітрі. Наші чарівні Оксани будуть плювати на собачі могили ваших чоловіків, які лежатимуть зі звернутими шиями або без них, зі скляними від застиглого навіки страху очима, намилувавшись красою української землі. А башкирські, рязанські, якутські та інші вдови будуть заливатися горючими сльозами над похоронками своїх чоловіків і синів, «которым в 20 лет могилы роют»», – написав Данилов.

Він заявив, що українці обов'язково вип'ють за свою перемогу і «за вічний упокій потворної російської освіти».

Також, за його словами, українці спостерігатимуть, як розвалюватиметься фейк-федерація.

«Ми будемо спостерігати, як оскаженілі вагнерівці та озброєні зеки ґвалтують ваших жінок і вбивають ваших дітей, і так звана росія буде занурюватися в морок, хаос і справжньої, не придуманої симонян громадянської війни. Як буде розвалюватися фейк-федерація, стискаючись до свого природного стану в межах московії – дрімучого смітника і окраїни Азії. Як те, що колись звалось російською федерацією, буде розлітатися кривавими шматками. Як ви там пишете «С Днём народного единства». Ну що ж, і ми вас хочемо привітати з єдністю – тих, хто вже в чорних целофанових пакетах, і тих, хто до них збирається! Зі святом...Р.S. Єднання ваших завдяки нашим ЗСУ відбувається за планом» – додав Данілов.

Зазначимо, напередодні російська пропагандистка маргариту симоньян заявила в Telegram, що росіяни знову з'являться в Києві після закінчення війни.

«Настане день, і ми знову приїдемо у гостинний, веселий, світлий та ситий Київ. Наші чоловіки знову звертатимуть шиї, зазираючись на чорнобрових Оксан. Ми всі знову хором співатимемо в шинку трьома незнайомими один з одним столами пісню «Ніч яка місячна», найкрасивішу на землі, українську пісню, яку знає кожен росіянин, пісню з великого радянського фільму про нашу спільну війну, спільне горе та спільну гордість. Ми знову натріскаємося місцевої черешні і разомліємо від того, «як повно хтивості і млості малоросійське літо»», – написала вона.

Нагадаємо, раніше Данілов дав пораду «блогеру-початківцю Медведєву», а також розповів про подальшу долю росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: