На полігоні в окупованому Криму загинула російська пропагандистка: що відомо

Читать на русском
Бабаєва загинула внаслідок нещасного випадку на одному з навчально-тренувальних полігонів у Криму, де займалася військово-спортивною стрільбою.
Фото: РИА Новости

У тимчасово окупованому Криму на одному з тренувальних полігонів загинула пропагандистка, ексголовред «Газета.Ru», керівниця сімферопольського підрозділу медіахолдингу «Россия сегодня» Світлана Бабаєва.

Про це повідомляють російські прокремлівські ЗМІ «РИА Новости» і ТАСС із посиланням на прес-службу «Россия сегодня».

Зазначається, що Бабаєва загинула внаслідок нещасного випадку на одному з навчально-тренувальних полігонів у Криму, де займалася військово-спортивною стрільбою.

Пропагандисти рф порівнюватимуть воєнний стан з пандемією COVID-19 – деталі кремлівської методичкиКремль рекомендує пропагандистам розповідати росіянам, що із введенням воєнного стану та підвищених рівнів готовності нічого істотного не змінилося. І порівнювати цю ситуацію із досвідом боротьби з ковідом.

Пропагандисти рф заявили, що Бабаєва стала жертвою «випадкової кулі». На якому полігоні стався інцидент, не уточнюється.

Гендиректор «России сегодня», пропагандист Дмитро Кисельов заявив, що Бабаєва «гостро вболівала за росію» і рвалася «за стрічку», щоб підтримати російських окупантів.

Бабаєва з 2004 до 2006 року очолювала представництво «РИА Новости» у Великій Британії, у 2008-2012 обіймала посаду шеф-редактора корпункту «РИА Новости» у США. У 2012-2013 роках працювала заступником керівника об'єднаної редакції «Московские новости».

Із 2013 до 2016 року Бабаєва була головним редактором інтернет-порталу «Газета.Ru». У грудні 2016 року стала радником МІА «Россия сегодня», а в серпні 2019 року її призначили керівником регіонального підрозділу МІА «Россия сегодня» в окупованому Сімферополі.

Нагадаємо, відома російська пропагандистка, головна редакторка прокремлівського телеканалу RT Маргарита Симоньян поскаржилася, що їй заборонили в'їзд до Вірменії.

Напередодні російський пропагандист Пєгов підірвався на міні під окупованим Донецьком.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: