Повільно розвалюється: Данілов розповів про подальшу долю росії

Читать на русском
Народи Ічкерії й Татарстану точно не хочуть бути в складі росії. Тому рф вже потроху хитається - треба тільки підштовхнути
Олексій Даніловpresident.gov.ua

До розвалу росії залишилося не так довго, як здається, вже зараз вона починає потроху хитатися, народи, які вона колись колонізувала, хочуть відокремитися. Але по-справжньому доля росії буде вирішуватися після перемоги України, коли всі поневолені народи вийдуть зі складу рф.

Про це розповів секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов В інтерв'ю Наталії Мосейчук.

На 92-му році життя помер перший і останній президент СРСР Михайло ГорбачовГорбачов очолював СРСР з 1985 року і до моменту його розпаду в 1991 році. Він став першим і останнім президентом Радянського Союзу

«Повинна відбутися дуже проста річ: рф повинна позбутися тих колоній, які вона захопила в XIX-XX столітті... Нам треба розуміти, що росія - одна з небагатьох країн, яка в сучасному XXI столітті має колонії... рф забрала у цих людей мову, традиції, вона забрала у них культуру, вона їх колонізувала. Тому що те, що у них там є - це колонії, їх треба звільнити, щоб ці народи стали вільними» - зазначив він.

Данілов додав, що народи Ічкерії й Татарстану точно не хочуть бути в складі росії. Тому рф вже потроху хитається - треба тільки підштовхнути.

Нагадаємо, міністр оборони Олексій Резніков у липні говорив, що вже в найближчі кілька років можна буде спостерігати процес розвалу росії на складові частини. На її місці виникне низка нових вільних держав - такі, як Башкортостан, Татарстан й так далі. Тим більше, що у світі вже з'явилася потужна антиросійська коаліція, яка бажає перемоги України та убезпечитися від росії на майбутнє.

Експрезидент Польщі Лех Валенса вважає, що населення росії для завершення війни та недопущення такого в майбутньому після перемоги України та західних країн має бути скорочено зі 140 млн осіб до 50 мільйонів. Однак не методами якихось репресій, а звільненням поневолених росією народів, які зараз становлять переважну частину населення рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: