Данілов дав пораду «блогеру-початківцю Медведєву»

Читать на русском
Секретар РНБО Олексій Данілов порадив російському політику Дмитру Медведєву шукати для себе саддамівський бункер.
фото РНБО

Секретар РНБО України Олексій Данілов порадив російському політику Дмитру Медведєву «бути подумки не з Україною, а з державою на кшталт Північної Кореї».

Про це він заявив у Twitter у понеділок, 12 вересня.

Глава Міноборони спрогнозував майбутнє рф та її долю без путінаПісля смерті путіна ймовірність продовження війни в Україні дуже низька. А сама росія через п'ять років вже може не існувати в нинішніх кордонах.

«Блогеру-початківцю потрібно бути подумки не з Україною, а з державою типу Північної Кореї і саддамівським бункером, де він буде ховатися, і вже нарешті перестати писати «росія» з великої літери й звикати до того що «і це вони ще не відступали», – написав Данилов.

Така заява секретаря РНБО стала відповіддю на висловлювання Медведєва щодо президента України Володимира Зеленського та про ультимативні погрози щодо «повної капітуляції на умовах росії».

«Дехто Зеленський сказав, що він не вестиме діалог з тими, хто висуває ультиматуми. Цьогорічні «ультиматуми» – дитяча розминка перед вимогами майбутнього. І він їх знає: тотальна капітуляція київського режиму на умовах росії», – написав Медведєв у Twitter 12 вересня.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський заявив, що зараз переговори з рф про закінчення війни неможливі. Причина полягає в тому, що ворог не може сформулювати свої позиції.

А в РНБО раніше заявляли, що Україна має повністю відбити у росії бажання нападати на сусідні країни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: