В ОП прокоментували інформацію про можливу допомогу рф ядерній програмі Ірану

Читать на русском
Михайло Подоляк прокоментував інформацію про можливу допомогу росії у ядерній програмі Ірану. Він наголосив, що іранський режим загрожує цивілізованому світу.
Михайло ПодолякФото – president.gov.ua

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував повідомлення про те, що росія може допомогти Ірану у ядерній програмі. За його словами, іранський режим загрожує світу.

Про це він написав у Twitter.

«Інформація про те, що Росія може допомагати Ірану з ядерною програмою, – це підтвердження формування нової осі. Це вимагає іншого підходу від Заходу та країн Близького Сходу», – написав Подоляк.

Постачальник дронів для росії з посольством у Києві: як розвивалися дипвідносини України та ІрануВід торговельного партнерства до катастрофи літака МАУ та постачання дронів для вбивства українців – як розвивалися відносини України та Ірану.

Радник керівника ОП зазначив, що іранський терористичний режим є співучасником війни у Європі. Країна також загрожує всьому цивілізованому світу.

Нагадаємо, Іран шукає допомоги росії для підтримки своєї ядерної програми. Тегеран звертався за допомогою у придбанні додаткових ядерних матеріалів та у виготовленні ядерного палива.

США, Франція та Британія вважають, що постачання Іраном безпілотників росії порушують ядерну угоду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: