ЗСУ на півдні ліквідували до 60 окупантів, гаубиці та ЗРК росіян

Читать на русском
Українські військові на півдні знищили майже 60 російських окупантів, танки, гаубиці, ЗРК та іншу військову техніку ворога.
Ілюстративне фотоФото – Генштаб ЗСУ

У суботу, 29 жовтня, українські захисники на південнобузькому напрямку здійснили 10 авіаударів по російським окупантам, а також виконали понад 190 вогневих завдань, завдавши ворогу втрат.

Про це повідомляє ОК «Південь».

Зокрема, бійці ЗСУ били по скупченню живої сили противника та військової техніки. Росіяни на зазначеному напрямку продовжують тримати оборону та намагаються утримати вже зайняті рубежі.

Війна в Україні: як здійснюються прогнози керівника ГУР Кирила БудановаЯк збуваються прогнози щодо війни в Україні, озвучені керівником розвідки Кирилом Будановим – на інфографіці.

Водночас, українські військові протягом бойового дня знищили 57 російських загарбників, самохідну артилерійсько-мінометну установку «Нона», самохідні гаубиці «Акація» та «Мста-С», гаубиці «Д-20» та «Мста-Б», зенітні ракетно-гарматні комплекси «Тунгуска» та «Панцир-С1». Також ліквідували танк та 7 одиниць авто-бронетехники.

Крім того, захисники пошкодили ще 1 російський танк та 3 одиниці авто-бронетехніки.

У Чорному морі перебуває 10 кораблів противника. Серед них – 3 надводні ракетоносії, озброєні 24 крилатими ракетами типу «Калібр», а також 1 вдк.

Нагадаємо, у суботу, 29 жовтня, ЗСУ атакували позиції росіян – було обстріляно важливі військові об'єкти та завдано авіаударів.

Також втрати російських окупантів з початку повномасштабного вторгнення в Україну досягли вже близько 70 250 осіб, 2659 танків, 273 літаки, 252 гелікоптери та сотні одиниць військової техніки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: