Українським військовим вдалося збити крилату ракету, що летіла на Запоріжжя

Читать на русском
У суботу, 29 жовтня, військові під час повітряної тривоги знищили крилату ракету, яка летіла у напрямку Запоріжжя.
Укрінформ

У суботу, 29 жовтня, військові під час повітряної тривоги знищили крилату ракету, яка летіла у напрямку Запоріжжя.

Про це повідомляє Повітряне командування «Схід» у Facebook.

Український мобільний розрахунок переносного зенітного ракетного комплексу виявив та збив російську ракету «Іскандер-К», яка летіла в напрямку Запоріжжя. Відомо, що ракета летіла з Ростова.

«Ще одна крилата ракета з Ростова не досягла своєї цілі. Сьогодні мобільний розрахунок ПЗРК виявив та здійснив пуск по ворожій ракеті «Іскандер-К», що йшла у напрямку Запоріжжя», – йдеться в повідомленні.

У командуванні Повітряних сил ЗСУ розповіли, які саме ракети є в достатній кількості у рфРосіяни цілеспрямовано нищать енергетичну інфраструктуру України, тому ракетні удари окупантів можуть відбутися в будь-який момент.

В результаті підриву ракета змінила курс та впала в безлюдному місці. У командуванні зауважили, що солдата-оператора ПЗРК буде представлено до нагороди за те, що діяв вміло та своєчасно.

Нагадаємо, у суботу, 29 жовтня, вдень у Запоріжжі під час повітряної тривоги пролунали вибухи. Окупанти вкотре атакували об'єкти критичної інфраструктури. Пізніше стало відомо, що у місті внаслідок ракетного удару зруйнована промислова будівля.

Також повідомляли, що розслідувачі визначили командира російського корабля, який віддавав накази запускати ракети по цивільних українцях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: