Арестович: «ЗСУ взяли під вогневий контроль важливу залізницю»

Читать на русском
Олексій Арестович розповів, що бійці Збройних Сил України взяли важливу залізницю під вогневий контроль.
Олексій АрестовичФото – president.gov.ua

Українські захисники взяли під вогневий контроль залізницю, якою постачають південне угруповання росіян.

Про це заявив радник Офісу президента Олексій Арестович в ефірі «Фейгін LIVE».

За його словами, цим пояснюється те, що російські окупанти намагаються перейти у наступ на Вугледарському напрямі, що у Донецькій області. Крім того, на Кримському мосту є проблеми з пропуском важких залізничних складів, які здатні провозити озброєння та техніку, а також великовантажних автівок.

У Генштабі розповіли про ситуацію на фронті на 248 добу війниУ районі Майорська Донецької області ЗСУ знищили близько 300 росіян, які готувалися до нападу. Також сили оборони відбили низку атак окупантів.

«Залізниця йде трохи на північ від Маріуполя, умовно кажучи, Іловайськ-Волноваха-Токмак. Вона постачає усе південне угруповання - запорізьку та херсонську. Вся ця залізниця знаходиться під вогневим контролем Збройних сил. Щоправда, дальніми, типу HIMARS та далекобійної артилерії. Вже під нашим контролем», – зазначив Арестович.

Він також згадав, що два тижні тому було нанесено удар по залізниці в Іловайську. Завдяки цьому її вдалося «добре прорідити».

Нагадаємо, у суботу, 29 жовтня, ЗСУ атакували позиції росіян – було обстріляно важливі військові об'єкти та завдано авіаударів.

Також втрати російських окупантів з початку повномасштабного вторгнення в Україну досягли вже близько 70 250 осіб, 2659 танків, 273 літаки, 252 гелікоптери та сотні одиниць військової техніки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: