Залужний розповів, на яких чотирьох завданнях зосереджують свої зусилля ЗСУ

Читать на русском
Допоки окупанти не мають успіху на полі бою, попри абсолютну вогневу перевагу та збільшення кількості військ, ЗСУ зосереджують свою увагу на чотирьох задачах.
facebook.com/vzaluznyj

Допоки окупанти не мають успіху на полі бою, попри абсолютну вогневу перевагу та збільшення кількості військ, ЗСУ зосереджують свою увагу на чотирьох задачах.

Про це повідомляє у Telegram головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

У п’ятницю, 28 жовтня, Залужний провів телефонну розмову з головою об'єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі. Зокрема, він заявив, що російські окупанти не мають успіху на полі бою, попри абсолютну вогневу перевагу і збільшення кількості військ.

Сили оборони України зосереджують зусилля на таких ключових завданнях:

  • звільнити окуповані території,
  • не допустити захоплення ворогом нових ділянок,
  • забезпечити прикриття обʼєктів критичної інфраструктури нашої держави засобами протиповітряної та протиракетної оборони,
  • продовжити формування та підготовку резервів для ведення майбутніх бойових дій.

«Завдяки мужності та професійності українських солдатів і офіцерів наші рубежі залишаються незмінними, а оборонна операція виконується успішно відповідно до плану», – додав головнокомандувач ЗСУ.

Нагадаємо, російські окупанти не полишають спроб вести наступальні дії на Бахмутському та Авдіївському напрямках. Однак, Збройні сили України успішно атакували 26 районів зосередження озброєння та військової техніки росіян, а також чотири склади боєприпасів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: