Внаслідок ракетної атаки рф «Рівнеазот» зазнав аварійної зупинки

Читать на русском
Внаслідок ракетної атаки російських загарбників 22 жовтня на об’єкти енергетичної інфраструктури сталися часткове знеструмлення ПрАТ Рівнеазот.
Рівнеазот

Внаслідок ракетної атаки російських загарбників 22 жовтня на об’єкти енергетичної інфраструктури сталися часткове знеструмлення ПрАТ «Рівнеазот».

Про це повідомила пресслужба Group DF.

Відомо, що через відсутність електроенергії на підприємстві було зупинено цех аміаку, цех азотної кислоти, вапняково-аміачної селітри та аміачної селітри. Зусиллями працівників їхню зупинку провели згідно з регламентами. Екологічна ситуація на підприємстві – у межах норми.

Відновлення діяльності цехів відбудеться у координації з місцевою владою після відновлення стабільної подачі електроенергії двома резервними лініями, як цього вимагають технічні регламенти виробництва.

Наголошують, що «Рівнеазот» повністю виконає всі договірні обов'язки перед фермерами та агрохолдингами з поставок мінеральних добрив в осінній сезон.

Нагадаємо, вранці 22 жовтня по Україні було оголошено масштабну повітряну тривогу. Росія масово атакувала ракетами міста України. Вибухи пролунали у Київській, Одеській, Хмельницькій, Рівненській, Чернівецькій, Львівській областях та у Луцьку. У деяких обласних центрах частково зникло світло та вода.

На Рівненщині внаслідок ракетних ударів 22 жовтня постраждала енергетична система, крім цього є руйнування приватних будинків та адмінбудівель.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: