На Рівненщині внаслідок ракетних ударів пошкоджені приватні будинки та адмінбудівлі

Читать на русском
На Рівненщині внаслідок ракетних ударів 22 жовтня постраждала енергетична система, крім цього є руйнування приватних будинків та адмінбудівель.
Віталій Коваль

На Рівненщині внаслідок ракетних ударів 22 жовтня постраждала енергетична система, крім цього є руйнування приватних будинків та адмінбудівель.

Про це повідомив голова Рівненської ОВА Віталій Коваль в Telegram.

За його словами, сьогодні енергетичні системи Рівненщини потрапили під ракетний удар окупантів. Над ліквідацією наслідків працювало 16 одиниць спецтехніки ДСНС та 99 чоловік особового складу.

Руйнування зазнали і цивільні об’єкти, мова йде про приватні будинки, і адмінкорпуси.

«Внаслідок ракетних ударів на території Рівненського району пошкоджено 9 будівель. Це житлові, господарські та адміністративні будівлі. Відповідні заміри уже зроблені. Наразі триває відновлення покрівель та вікон», – пише Коваль.

В місті наразі тривають роботи по відновленню електропостачання, вода до будинків буде подаватися з пониженим тиском до повного відновлення подачі електроенергії.

Нагадаємо, сьогодні вранці по Україні було оголошено масштабну повітряну тривогу. Росія масово атакувала ракетами міста України. Вибухи пролунали у Київській, Одеській, Хмельницькій, Рівненській, Чернівецькій, Львівській областях та у Луцьку. У деяких обласних центрах частково зникло світло та вода.

Повітряним силам ЗСУ вдалося збити 18 крилатих ракет ворога під час ранкової атаки. Проте відомо й про влучання. Зокрема, об'єкт енергетики у Луцьку, який був атакований, повністю знищено, відновити його наразі неможливо. Крім цього, в Одеській, Миколаївській і Кіровоградській областях російські війська вразили чотири об'єкти критичної інфраструктури.

Наразі відомо, що окупанти з початку доби, 22 жовтня, випустили по Україні 36 ракет. Внаслідок ударів без електропостачання залишилися майже 1 451 603 споживачів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: