На Луганщині затримали мобілізованих росіян, які відмовились воювати

Читать на русском
У Кремінній Луганської області затримали росіян, які відмовились воювати. Їх утримують на одному з місцевих підприємств.
tvoemisto.tv

У Кремінній Луганської області затримали росіян, які відмовились воювати. Їх утримують на одному з місцевих підприємств.

Про це повідомив у Telegram голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Відомо, що мобілізовані росіяни масово відмовляються воювати в Україні. Лише в одному 488-му мотострілковому полку близько 70 % мобілізованих після прибуття заявили про відмову.

«На одному з підприємств у Кремінній під вартою утримують «мобіків», які відмовились воювати. Як стало відомо з відкритих джерел, лише в одному 488-му мотострілковому полку близько 70 % мобілізованих після прибуття на передові позиції відмовились воювати», – пише Гайдай.

За його словами, деякі росіяни тікають, а решту – утримують під охороною та намагаються під психологічним тиком повернути у стрій та відправити в атаку проти українських бійців.

Нагадаємо, нещодавно мобілізованих росіян відправляють воювати на передовій. Окупанти панікують, масово телефонують родичам і благають витягнути їх з війни за будь-яку ціну.

За підрахунками журналістів, заснованих на публічних повідомленнях, у перший місяць мобілізації на фронті загинуло щонайменше 26 мобілізованих із різних регіонів – від Москви та Санкт-Петербурга до Бурятії та Якутії. Ще щонайменше 30 людей загинули, не доїхавши до фронту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: