Мобілізованих росіян забезпечують шоломами та бронежилетами з Ірану – розвідка

Читать на русском
Мобілізованим росіянам почали постачати бронежилетами та шоломами іранського виробництва. Крім цього, з Ірану до Криму прибувають нові групи радників із застосування безпілотників.

Мобілізованим росіянам почали постачати бронежилетами та шоломами іранського виробництва. Крім цього, з Ірану до Криму прибувають нові групи радників із застосування безпілотників.

Про це йдеться у заяві ГУР МО України.

«Через нездатність забезпечити нову хвилю мобілізованих необхідною амуніцією власного виробництва, всі починають використовувати спорядження іранського виробництва», - йдеться в повідомленні.

Атаки дронами-камікадзе: проти яких українських міст рф застосовувала іранські безпілотникиРосія використовувала іранські дрони-камікадзе проти Одеси, Миколаєва, Києва, Кривого Рогу, Харкова, Дніпра, Білої Церкви, Запоріжжя, Нікополя. Докладніше – на інфографіці.

За інформацією ГУР, найближчим часом заплановано передачу 3000 одиниць бронезахисту. Половина з них – бронежилети, а інша половина – це шоломи виробництва Milad. Іранська амуніція знаходиться у складі 1061 центру матеріально-технічного забезпечення 3 мотострілецької дивізії у Білгородській області.

«Влада Ірану планує відправити нову групу радників для надання допомоги ЗС РФ у бойовому застосуванні нового типу БПЛА - Arash-2 та іранських ракет класу «земля-земля». Їхні поставки планується розпочати вже найближчим часом», - повідомили у розвідці.

До окупованого Криму прибула група радників Корпусу вартових ісламської революції для надання допомоги у бойовому застосуванні та вдосконаленні БПЛА типу Shahed-136 та Mohajer-6.

Нагадаємо, МЗС України ініціювало розрив дипвідносин з Іраном через постачання дронів росії.

Також повідомлялося, що в четвер, 20 жовтня, Британія запровадила нові санкції проти Ірану за поставку в Росії дронів-камікадзе, які застосовуються для атак на Україну.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: