КНДР та Південна Корея обмінялися пострілами – Reuters

Читать на русском
КНДР та Південна Корея обмінялися попереджувальними пострілами. Це сталося після того, як судно Південної Кореї перетнуло морську лінію розмежування.
Ілюстративне фотоФото – KCNA

Південна Корея відкрила попереджувальний вогонь після того, як судно КНДР перетнуло морську лінію розмежування.

Про це повідомляє Reuters.

Судно Північної Кореї перетнуло морський кордон з Південною Кореєю. Через це остання відкрила вогонь та здійснила кілька попереджувальних пострілів.

Ядерні доктрини: у яких випадках країни можуть використати ядерну зброюУ яких випадках ядерні країни можуть застосувати свою зброю – на інфографіці. Зокрема, росія може застосувати ЯЗ не тільки у відповідь на аналогічну атаку, а й у разі агресії із застосуванням звичайної зброї.

У відповідь КНДР застосувала ракетні системи залпового вогню. Всього випустили 10 снарядів.

«Генеральний штаб Корейської народної армії наказав зробити 10 пострілів із систем залпового вогню, щоб суворо відкинути вороже судно», – йдеться у заяві представника Північної Кореї.

Інформації про постраждалих або пошкодження немає.

Нагадаємо, з кінця вересня Північна Корея постійно проводить ракетні випробування. Зокрема, було проведено серію ракетних випробувань, щоб імітувати удари ядерною зброєю по Південній Кореї.

У вересні КНДР затвердила нову ядерну доктрину. Закон оголошує Північну Корею ядерною державою та закріплює право завдавати попереджувальних ядерних ударів для свого захисту.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: