Скільки українців вірять у реальність ядерного удару: результати соцопитування

Читать на русском

Лише чверть українців вірить у застосування росією ядерної зброї. Більше 60 відсотків вважають, що ядерний шантаж росії це блеф.

На сьогодні лише чверть українців вірить у застосування росією ядерної зброї. Понад 60% вважають, що ядерний шантаж російського президента – це блеф.

Такі результати опитування Соціологічної групи Рейтинг.

Так, 65% українців не вірять, що росія може застосувати ядерну зброю проти України. Ще більше респонденти не вірять у можливість ядерного удару країн НАТО (84%).

І лише 26% вірять у застосування росією ядерної зброї.

Як зазначається, порівняно з аналогічним опитуванням у квітні цього року зросла впевненість у тому, що росія не завдасть ядерного удару по Україні та західним державам - членам Північноатлантичного альянсу.

Нагадаємо, радник Офісу президента Олексій Арестович заявив, що ядерний удар росії по Україні перенесе війну на російську територію. У НАТО попередили, що ядерний удар з боку рф спровокує фізичну відповідь.

В Міноборони заявили, що Україна вимагає дотримання 4 пункту Будапештського меморандуму через ядерний шантаж росії.

«Слово і діло» раніше писало про те, скільки ядерних боєголовок є в наявності у країн світу і скільки їх розгорнуто, а також у яких випадках країни можуть використовувати ядерну зброю.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: