Масштаб руйнувань сьогоднішніх ударів може перевищувати наслідки атаки 10-12 жовтня – «Укренерго»

Читать на русском
Масова ракетна атака росіян була спрямована на об'єкти магістральних мереж західних регіонів. Масштаби руйнувань дуже великі.
фото ДСНС

Ще одна масова ракетна атака росіян була спрямована на об'єкти магістральних мереж західних регіонів. Масштаби руйнувань дуже великі та порівняні з попередньою атакою десять днів тому.

Про це повідомили в «Укренерго» у суботу, 22 жовтня.

За 10 днів ударами рф пошкоджено понад 400 енергооб'єктів по Україні – ШмигальВ Україні з 10 по 20 жовтня внаслідок обстрілу російських окупантів було пошкоджено понад 400 об'єктів у 16 областях.

«Сьогодні, 22 жовтня, рашисти здійснили ще одну ракетну атаку на енергетичні об’єкти магістральних мереж західних регіонів України. Масштаб пошкоджень співставний або може перевищувати наслідки атаки 10-12 жовтня», – сказано в повідомленні.

Ремонтні бригади «Укренерго» розпочнуть відновлення, як тільки рятувальники ліквідують наслідки ракетних ударів.

Наразі вже вимушено застосували обмеження енергопостачання у Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській, Полтавській, Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях.

«Обмеження споживачів необхідні, щоб знизити навантаження на мережі та уникнути повторних аварій після того, як електромережі були пошкоджені терористичними ракетними атаками», – пояснили в «Укренерго».

Українців попросили дбайливо споживати електроенергію протягом усього дня і особливо в пікові години споживання – з 6:00 до 11:00 та з 17:00 до 23:00.

Нагадаємо, вранці 22 жовтня росія влаштувала чергову масову ракетну атаку на Україну.

Під ударами опинилася енергетична інфраструктура у центральних та західних областях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: