В Одеській, Волинській, Рівненській та Кіровоградській областях підтвердили удари по енергооб'єктах

Читать на русском
Окупанти сьогодні вранці завдали ракетних ударів по об'єкту енергетичної інфраструктури на Одещині та Кіровоградщині, а також на Волині.
фото ЕРА

Російські окупанти сьогодні вранці завдали ракетних ударів по об'єкту енергетичної інфраструктури на Одещині та Кіровоградщині, а також на Волині.

Про це повідомили глави ОВА.

За 10 днів ударами рф пошкоджено понад 400 енергооб'єктів по Україні – ШмигальВ Україні з 10 по 20 жовтня внаслідок обстрілу російських окупантів було пошкоджено понад 400 об'єктів у 16 областях.

«Друзі, ворог завдав ракетних ударів по важливих енергетичних об'єктах у Кропивницькому та Голованівському районах. Звертаюся до всіх підприємств, особливо до власників великих торгових об'єктів, мереж, закладів громадського харчування, і прошу всіх мешканців області суттєво скоротити споживання електроенергії!», – повідомив голова Кіровоградської ОВА Андрій Райкович у Telegram.

Він попередив, що можливі перебої з електроенергією.

В Одесі також зафіксували влучення в об'єкт інфраструктури.

«Шановні одесити та мешканці Одеської області! Сьогодні вранці ворог завдав двох ракетних ударів по об'єктах енергетичної інфраструктури Одеської області. Внаслідок цього у кількох населених пунктах Одеського району немає світла», – повідомив голова Одеської ОВА Максим Марченко.

Внаслідок ракетних ударів по Одеській області постраждали троє людей, повідомила Одеська РДА у Facebook.

У Волинській області рф також вдарила по об'єктах критичної інфраструктури.

Внаслідок російських ракетних ударів по об'єктах енергетичної інфраструктури Рівненщини пошкоджено електропідстанції, зараз у частині Рівненського району відсутнє електроживлення. Про це повідомив голова ОВА Віталій Коваль у Facebook.

Раніше повідомлялося, що в Луцьку ракети також влучили в об'єкт енергетичної інфраструктури, поранено людину.

Нагадаємо, сьогодні вранці по Україні було оголошено масштабну повітряну тривогу. Росія масово атакувала ракетами міста України. Вибухи пролунали у Київській, Одеській, Хмельницькій, Рівненській, Чернівецькій, Львівській областях та у Луцьку. У деяких обласних центрах частково зникло світло та вода.

В Кабміні розповіли, що за 10 днів ударами рф пошкоджено понад 400 енергооб'єктів по Україні. Прем'єр попередив українців, що ракетний терор армії окупантів продовжиться.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: