Повітряні сили збивають до 85% іранських дронів-камікадзе – Ігнат

Читать на русском
Повітряні сили ЗСУ протягом останніх днів почали збивати до 85% дронів-камікадзе іранського виробництва, які використовують росіяни.
Дрони-камікадзеФото – mil.in.ua

Останнім часом українські захисники почали збивати більше дронів-камікадзе іранського виробництва, однак на це йде багато сил та засобів.

Про це повідомив речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат у коментарі «Радіо Свобода».

За його словами, Shahed-136 та інші іранські БПЛА найбільше збивають зенітно-ракетні війська. Також з ними борються винищувальна авіація та застосовується стрілецька зброя, зокрема, великокаліберні кулемети.

Атаки дронами-камікадзе: проти яких українських міст рф застосовувала іранські безпілотникиРосія використовувала іранські дрони-камікадзе проти Одеси, Миколаєва, Києва, Кривого Рогу, Харкова, Дніпра, Білої Церкви, Запоріжжя, Нікополя. Докладніше – на інфографіці.

Повітряні сили вже збивають до 85% дронів, які використовують російські загарбники.

«100% ніхто не дасть гарантії на збиття. Щоб 100% збивати, потрібно наситити всю територію України ППО так, щоб муха не пролетіла. Але, на жаль, у нас сьогодні немає стільки сил та засобів у Повітряних сил», – зазначив Ігнат.

Нагадаємо, бійці ЗСУ з першого випадку запуску росією територією України дронів-камікадзе іранського виробництва Shahed-136 станом на 19 жовтня збили вже 223 таких БПЛА.

В ОПУ спрогнозували, що росія може активно атакувати Україну іранськими дронами-камікадзе ще протягом наступних 2-3 місяців.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: