Деокупація Херсонщини: ЗСУ повідомили, скільки території області вже визволено

Читать на русском
Наразі на визволених територіях триває робота по зачистці і проведенню стабілізаційних заходів.
Ілюстративне фотоhttps://24tv.ua/

Українські військові визволили вже 1170 квадратних кілометрів на Херсонському напрямку.

Про це заявила начальниця об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі телемарафона.

«Станом на сьогодні вже з початку активних дій вивільнено понад 1170 квадратних кілометрів на Херсонському напрямку. Це продовжується робота і по закріпленню територій, і по зачистці, і по проведенню стабілізаційних заходів, оскільки населені пункти залишають в собі «сюрпризи», які залишили окупанти», – розповіла Гуменюк.

Контрнаступ ЗСУ дає надію, що війна закінчиться до Різдва – The TimesКонтрнаступ ЗСУ породив надію у західних політиків, що Україна переможе у війні вже до Різдва.

Нагадаємо, що бійці Збройних сил України визволили від російських окупантів вже 40 населених пунктів, які знаходяться у Лиманській та Святогірській громадах на півночі Донецької області.

Напередодні Володимир Зеленський заявив, що з початку жовтня ЗСУ визволили 776 квадратних кілометрів території на сході України.

Раніше ми повідомляли, що ЗСУ вдалося визволити від російських окупантів ще 7 населених пунктів на Луганщині у п'ятницю, 7 жовтня.

Також в селищі Куп'янськ-Вузловий Харківської області після деокупації правоохоронці виявили тіла чотирьох цивільних зі слідами насильницької смерті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: