Деокупація Харківщини: правоохоронці знайшли тіла чотирьох закатованих людей

Читать на русском
В селищі Куп'янськ-Вузловий Харківської області після де окупації правоохоронці виявили тіла чотирьох цивільних зі слідами насильницької смерті.
Офіс генпрокуратури

В селищі Куп'янськ-Вузловий Харківської області після де окупації правоохоронці виявили тіла чотирьох цивільних зі слідами насильницької смерті.

Про це повідомляє пресслужба Офісу генпрокурора.

Слідчі попередньо встановили, що в середині вересня російські військові розстріляли у погребі будинку чотирьох мирних мешканців. Серед них – 73-річна власниця помешкання та сусідська родина – 65-річна жінка, її онук та невістка. Загиблих поховали родичі та сусіди у дворі будинку.

«Прокурори Куп’янської окружної прокуратури Харківської області та слідчі СБУ спільно з криміналістами виявили тіла з ознаками насильницької смерті. У всіх – кульові поранення в області грудної клітини та голови. Наразі їх направлено для проведення судово-медичної експертизи», – зазначають у прокуратурі.

Під час огляду погребу виявили гільзи від автомата Калашникова.

Нагадаємо, у деокупованому Вовчанську Харківської області виявили чергову катівню, яку російські окупанти облаштували на території одного із підприємств.

Також катівні російських військових знайшли в Ізюмі, Куп'янську, Балаклії, Козачій Лопані та у Липцях.

На початку жовтня у звільненому селі Піски-Радьківські поліцейські виявили ще одну катівню окупантів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: