Кабмін повідомив, скільки населених пунктів ЗСУ визволили у Донецькій області

Читать на русском
У визволених населених пунктах на півночі Донецької області вже розпочато відновлення інфраструктури, також там відбуваються стабілізаційні заходи.
фото: Фокус

Бійці Збройних сил України визволили від російських окупантів вже 40 населених пунктів, які знаходяться у Лиманській та Святогірській громадах на півночі Донецької області.

Про це повідомляє прес-служба Кабміну, з посиланням на дані Мінреінтеграції.

Як зазначають в Уряді, за даними Мінреінтеграції, у визволених населених пунктах на півночі Донецької області вже розпочато відновлення інфраструктури, також там відбуваються стабілізаційні заходи.

В адміністрації Байдена оцінили, чи зможуть ЗСУ звільнити КримВ адміністрації Байдена заявили, що темпи контрнаступу ЗСУ у Херсонській області свідчать про те, що українці зможуть деокупувати Крим.

При цьому, продовжується пошук власників зруйнованих будинків. У селах Хрестище та Маяки відновлюють електропостачання. У Святогірську проводять роботи з відновлення мобільного зв'язку.

Водночас, у Кабміні додають, що зараз у Лимані, Святогірську та селищі Ярова вже відновили виплати пенсій.

Нагадаємо, напередодні Володимир Зеленський заявив, що з початку жовтня ЗСУ визволили 776 квадратних кілометрів території на сході України.

Раніше ми повідомляли, що ЗСУ вдалося визволити від російських окупантів ще 7 населених пунктів на Луганщині у п'ятницю, 7 жовтня.

Також стало відомо, що росія перекинула у Донецьку область 500 мобілізованих злочинців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: