Вибух на Кримському мосту: в рф оцінили масштаби збитків

Читать на русском
У росії заявили, що збитки внаслідок вибуху на Кримському мосту становить 200-500 мільйонів рублів.
фото Defense Express

У всеросійському союзі страховиків заявили, що збитки внаслідок вибуху на Кримському мосту становлять 200-500 мільйонів рублів.

Про це пишуть пропагандистські ЗМІ рф з посиланням на заяву страховиків.

У МВС назвали події з Кримським мостом «великим плюсом» для УкраїниЧасткове руйнування Кримського мосту суттєво ускладнює логістику для російських окупантів на півдні України. Проїзд по ньому закритий через руйнування. Це йде лише на користь ЗСУ.

«ВСС оцінює збитки від НП на Кримському мосту на суму 200-500 мільйонів рублів. У ВСС немає інформації про діючі договори страхування щодо інфраструктури Кримського мосту. Як правило, державне майно не страхується», - йдеться у повідомленні.

Відомо, що після вибуху на Кримському мосту пошкоджено 1,3 км залізниці. Також пошкоджено проїжджу частину для автомобілів.

Нагадаємо, вранці в суботу, 8 жовтня, на залізничній гілці на Кримському мосту виникла масштабна пожежа, якій передував вибух. Горіли цистерни із пальним, пошкоджено дорожнє полотно. Рух автомобільною та залізничною частинами Кримського мосту зупинено.

В Офісі президента України заявили, що пожежа на Кримському мосту – це лише початок.

Після вибуху та пожежі на Кримському мосту на заправках півстрову почали збиратися черги з автомобілів. Люди масово скуповують пальне. Перевізники скасували всі автобуси до Криму, припинено продаж квитків на поїзди.

За даними російського сервісу «Яндекс.Карти», проїзд Кримським мостом буде перекрито до 31 жовтня.

У мережі опублікували відео моменту вибуху на Кримському мосту.

А в росії заявили, що пожежа на Кримському мосту сталася внаслідок «підриву вантажного автомобіля» та звинуватили у цьому «українських вандалів».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: