Росія почала готувати своє суспільство до ядерного удару – Зеленський

Читать на русском
Країна-агресор почала готувати своє суспільство до ядерного удару. Про це заявив глава держави Володимир Зеленський в інтерв'ю виданню ВВС.

Країна-агресор почала готувати своє суспільство до ядерного удару.

Про це заявив глава держави Володимир Зеленський в інтерв'ю виданню ВВС.

«Вони починають готувати своє суспільство. Це вкрай небезпечно. Вони не готові це зробити, використати. Але вони починають спілкуватися. Вони не знають, чи скористаються вони ним, чи не скористаються. Я думаю, що навіть говорити про це є небезпечним», - заявив Зеленський.

День народження ізгоя: хто вже привітав путінаСвітові лідери не поспішають вітати путіна з 70-річчям. Хто вже привітав президента росії з днем народження – на інфографіці.

Також президент заперечує, що закликав завдати превентивних ударів по росії під час онлайн-заходу в четвер, заявивши, що слово, яке він використовував українською мовою, неправильно зрозуміли.

«Після цього перекладу росіяни зробили по-своєму, як їм зручно, і стали ретранслювати в інших напрямках», - пояснив президент.

Раніше офіційний представник Пентагону Пет Райдер заявив, що російський президент Володимир Путін, ймовірно, ще не схвалив рішення щодо застосування ядерної зброї.

Президент Володимир Зеленський заявив, що у разі застосування ядерної зброї лідером країни-агресора володимиром путіним йому не вдасться зберегти своє життя. Світ диктаторові цього не пробачить.

Голова Міноборони Олексій Резніков зазначив, що ризик застосування росією ядерної зброї низький, проте якщо вона зважиться на такий крок, це призведе до відкриття останнього руйнівного напрямку щодо країни-агресора.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: