САП скерувала до суду справу ексчлена Комісії з азартних ігор

Читать на русском
Антикорупційна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно колишнього члена комісії, який отримав неправомірну вигоду.
Євген Гетьман

Спеціалізована антикорупційна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно колишнього члена Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей Євгена Гетьмана, якому інкримінують одержання 90 тисяч доларів неправомірної вигоди.

Про це повідомляє прес-служба САП.

«Прокурором САП за матеріалами досудового розслідування НАБУ скеровано до суду обвинувальний акт стосовно колишнього члена Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей (КРАІЛ), якого у серпні 2021 року викрито на одержанні неправомірної вигоди у розмірі 90 тис. дол», – інформує прокуратура.

Нагадаємо, НАБУ і САП затримали члена Комісії з азартних ігор Євгена Гетьмана. За версія слідства, він вимагав та отримав 90 тис. дол. неправомірної вигоди від нібито представника приватного підприємця за прийняття Комісією рішення в його інтересах. Йшлося про визнання двох готелів в Чернігові та Запоріжжі такими, які можуть організовувати і проводити азартні ігри.

За словами Гетьмана, він контролює апарат КРАІЛ, а також вже налагодив взаємодію і досяг домовленостей з іншими членами КРАІЛ, з якими вибудував взаємодію на комерційній основі та надав кожному з них неправомірну вигоду у розмірі 1000 доларів зі своїх особистих коштів. 15 червня 2022 року НАБУ завершило розслідування цієї справи.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: