Розгром росії в Лимані: Кадиров закликав вдарити по Україні ядерною зброєю

Читать на русском
Кадиров закликав вживати більш кардинальних заходів, аж до оголошення воєнного стану на прикордонних територіях і використання малопотужного ядерного озброєння.
Главком

На тлі поразки російських окупаційних військ у Лимані голова Чеченської Республіки Рамзан Кадиров закликав застосувати проти України «малопотужну ядерну зброю».

Про це Кадиров заявив у своєму Telegram-каналі.

Як зазначається, в розгромі окупантів у Лимані Кадиров звинуватив російського генерала Олександра Лапіна. Зокрема, голова Чеченської Республіки назвав його бездарем, якого прикривають в Генштабі росії.

«Я не знаю, що доповідає МО рф верховному головнокомандувачу, але, на мою особисту думку, треба вживати більш кардинальних заходів, аж до оголошення воєнного стану на прикордонних територіях і використання малопотужного ядерного озброєння», - заявив Кадиров.

Нагадаємо, у суботу, 1 жовтня, бійці Збройних сил України увійшли до Лиману Донецької області. Міністерство оборони рф підтвердило втечу своїх військ, проте назвали її «відведенням на більш вигідні рубежі».

Раніше у мережі з’явилось відео, як бійці ЗСУ закріплюють прапор України на стелі при в’їзді в місто. Також повідомляли, що поблизу Лиману ЗСУ визволили населені пункти Ямпіль, Новоселівка, Шандриголове, Дробишеве та Ставки. Наразі там тривають стабілізаційні заходи.

Як зазначив керівник Луганської ОВА Сергій Гайдай, визволення від окупантів міста Лиман стане початком деокупації Луганщини.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: