Росія може атакувати аеропорти Польщі – сенатор США

Читать на русском
Американський сенатор заявив, що володимир путін може віддати наказ атакувати польські аеропорти.
Марко РубіоФото – Getty Images

Американський сенатор Марко Рубіо припустив, що російський диктатор володимир путін може наказати завдати ударів по аеропортах Польщі.

Про це повідомляє CNN.

За його словами, путін може вирішити, що озброєння від НАТО, США та ЄС призведе не лише до поразки у війні, але й до втрати влади. У такому разі він може наказати атакувати місця, де розподіляють допомогу Україні. Зокрема, всередині Польщі.

Старт ленд-лізу для України: сьогодні набув чинності закон СШАЛенд-ліз для України запрацював із 1 жовтня 2022 року. Що це означає і яку зброю отримають ЗСУ.

Він зауважив, що ймовірність обстрілу польських аеропортів більша, ніж загроза ядерного удару. Водночас Рубіо заявив, що не уявляє сценарій подій, в якому путін виграє війну проти України.

Нагадаємо, що Польща повністю завершила будівництво стіни на кордоні з Білоруссю. Роботи завершились зведенням захисного бар'єру. З цього моменту кордон країни є найзахищенішим у Європі.

Також 30 вересня італійські винищувачі Eurofighter, що беруть участь у повітряній поліції Польщі, підняли у повітря. Це сталося через присутність російських літаків поблизу польського кордону.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: