Австралія розширила санкції проти росії

Читать на русском
Австралія ввела санкції проти 28 осіб, яких росія назначила гауляйтерами, міністрами та високопоставленими чиновниками у тимчасово окупованих областях України.
АвстраліяФото – AFP

Австрія ввела нові санкції проти росії у відповідь на анексію частини території Україну.

Про це повідомляє Reuters.

Відомо, що обмеження та заборони на в’їзд були запроваджені проти 28 осіб, яких росія призначила гауляйтерами, міністрами та високопоставленими чиновниками у тимчасово окупованих областях України.

Доля зрадників: кого із колаборантів на окупованих територіях вже ліквідувалиНа інфографіці Слово і діло – список ліквідованих з початку повномасштабної війни проросійських колаборантів.

Уряд Австралії заявив, що ці особи порушують міжнародне право. Вони намагаються узаконити дії рф в Україні за допомогою псевдореферендумів, дезінформації та залякування людей.

«Ці додаткові санкції підкріплюють рішучий протест Австралії проти дій президента рф володимира путіна та тих, хто виконує його накази», – наголосили у заяві.

Нагадамємо, що Рада нацбезпеки та оборони України запроваджує новий пакет санкцій проти понад 3600 фізичних та юридичних осіб росії – у списку родичі путіна, російські олігархи, чиновники, пропагандисти, артисти – маріонетки кремля.

США також запровадили нові санкції проти росії на тлі анексії українських територій - до списку обмежень потрапили представники бізнесу, російські військові та політики.

Крім того, влада Канади запровадила нові санкції проти росії на тлі ворожої анексії частини території України. До списку потрапили 43 особи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: