Кулеба розкритикував новий пакет санкцій ЄС проти рф: «Не відповідає масштабам ескалації»

Читать на русском
Глава МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що 8 пакет санкцій Європейського Союзу проти росії не відповідає масштабам ескалації путіна та загрозам.
Дмитро КулебаФото – facebook.com/dmytro.kuleba

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба висловив невдоволення новим пакетом санкцій Європейського Союзу проти росії.

Про це він написав у Twitter.

«Пропоновані елементи майбутнього пакету санкцій ЄС проти росії не відповідають масштабам ескалації путіна й загрозі, яку він становить для Європи і всього світу», – зазначив він.

ЄС планує відключити останній великий банк рф від SWIFT – ЗМІУ Європейському союзі розглядають можливість відключення від іжнародної платіжної системи SWIFT російського банку Газпром.

Міністр закликав Євросоюз сильніше вдарити по російському диктатору володимиру путіну. За його словами, саме зараз настав вирішальний момент, щоб зупинити його.

Нагадаємо, Адміністрація президента США Джо Байдена готує нові антиросійські санкції на тлі оголошеної владимиром путіним мобілізації, погроз про застосування ядерної зброї та псевдореферендумів.

Євросоюз також офіційно запропонував запровадити нові санкційні обмеження проти росії на тлі проведення псевдореферендумів, ядерних погроз володимира путіна та часткової мобілізації.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: