Найближчим часом може бути спроба ескалації з боку рф – Данілов

Читать на русском
Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що з боку рф може бути спроба ескалації війни вже найближчим часом. Однак ЗСУ готові до будь-якого розвитку подій.
Олексій ДаніловФото – president.gov.ua

Секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов заявив, що найближчим часом можлива ескалація війни з боку росії. Водночас він запевнив, що ЗСУ готові.

Про це він заявив в ефірі національного телемарафону.

«Звісно, рф зараз намагатиметься будь-яким способом завдавати нам максимальної шкоди. У них будуть зараз спроби активізувати (бойові дії – ред.). Але ми віримо в наші збройні сили, ми розуміємо, що відбувається на фронті», – підкреслив Данілов.

Прискорений вступ України до НАТО: як швидко нас приймуть і що це означає для УкраїниОчікувати, що НАТО прийме Україну до своїх лав прямо зараз, звичайно не варто. Але це рішення задає вектор української політики на довгі роки вперед

За його словами, найближчим часом може бути спроба ескалації з боку рф – з урахуванням того, що зараз там відбувається мобілізація. Однак українські військові готові до будь-якого розвитку подій.

Крім того, секретар РНБО заявив, що в росії на ситуацію може вплинути жіночий рух протестувальників проти мобілізації. Він вже розгортається на Кавказі.

Нагадаємо, сьогодні в ОПУ відбулося засідання РНБО під головуванням президента України.

Одразу після його завершення Володимир Зеленський виступив зі зверненням, на якому повідомив – Україна підписала заявку на вступ до НАТО у прискореному порядку.

Також на засіданні РНБО прийняла рішення щодо застосування санкцій проти фізичних та юридичних осіб рф, залучених до агресії проти України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: