Під Лиманом в оточенні знаходяться до 5,5 тисяч окупантів – Арестович

Читать на русском
Олексій Арестович заявив, що ЗСУ взяли в оточення під Лиманом до 5,5 тисяч російських окупантів. Ворог намагався деблокувати його, одна успіху не мав.
Олексій АрестовичФото – president.gov.ua

Українські військові під Лиманом Донецької області оточили кілька тисяч російських солдат та офіцерів.

Про це заявив радник голови Офісу президента Олексій Арестович в ефірі YouTube-каналу «Фейгін Live».

«Найбільша цифра, яку називають, – 5,5 тисяч осіб, найменша – 2,5 тисячі. Але їм триндець у тому чи іншому варіанті. Оточення – це завжди триндець», – констатував він.

«Котел» для росіян у Лимані: чим важливе місто на Донеччині та чим його втрата обернеться для рфРосійські війська, зважаючи на все, потрапили в український котел у районі Лимана Донецької області. Що про це відомо і яке стратегічне значення має місто – у матеріалі Слово і діло.

За словами Арестовича, в оточенні українських військ знаходиться не тільки жива сила ворога, але ще й їхня техніка.

Крім того, він заявив, що російські окупанти зробили кілька спроб деблокувати оточення. Втім, вони були безуспішні через відсутність згуртованих резервів у необхідній кількості.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський підтвердив, що ЗСУ звільнили селище міського типу Ямпіль. Воно знаходиться у Лиманській міській громаді Краматорського районі Донецької області.

Також українські військовослужбовці звільнили від російських окупантів селище Дробишеве, яке знаходиться у Лиманській міській територіальній громаді Донецької області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: