Путін заявив, що готовий до переговорів із Україною, але є нюанс

Читать на русском
Путін заявив, що росія готова до переговорів з Україною, але не збирається обговорювати статус окупованих територій.

Російський диктатор володимир путін заявив, що готовий до переговорів з Україною. Проте є нюанс: росія не хоче обговорювати статус окупованих Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей.

Така заява прозвучала під час виступу у кремлі.

Reuters: Козак на початку війни говорив путіну, що «домовився з Україною про відмову від НАТО» – той відкинув угодуДмитро Козак на початку вторгнення говорив путіну, що нібито домовився з Україною про відмову від НАТО. Але путін відкинув угоду і продовжив війну.

«Ми закликаємо київський режим негайно припинити вогонь, усі бойові дії, ту війну, яку він розв'язав ще у 2014 році та повернутися за стіл переговорів. Ми до цього готові – про це не раз було сказано. Але вибір народу в Донецьку, Луганську, Запоріжжі та Херсоні не обговорюватимемо, він зроблений. Росія його не зрадить», – заявив путін.

Він заявив, що росія захищатиме «свою землю усіми наявними силами та засобами»: «І зробимо все, щоб забезпечити безпечне життя наших людей. У цьому велика визвольна місія нашого народу».

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський заявив, що анексія нових територій закриє будь-які переговори з москвою.

Крім того, за його словами, Україна має повернути всі окуповані росією території, і лише тоді можна буде говорити про закінчення війни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: