Зеленський анонсував рішення на терміновому засіданні РНБО: «Знаємо, як реагувати на дії рф»

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський анонсував важливі рішення під час засідання РНБО 30 вересня. За його словами, вже знають, як реагувати на дії рф.
Володимир ЗеленськийФото – president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна знає, як потрібно реагувати на будь-які дії росії.

Про це він розповів у вечірньому відеозверненні.

«Завтра відбудеться спеціальне засідання РНБО, яке я скликав. Будуть рішення. І ми знаємо, як реагувати на будь-які російські дії», – зазначив глава держави.

Зеленський обговорив з Дудою «референдуми» та подякував за підтримкуУ четвер, 29 вересня, глава держави Володимир Зеленський поспілкувався телефоном зі своїм польським колегою Анджеєм Дудою.

Зеленський нагадав, що російські окупанти щодня обстрілюють різні міста України. Саме тому зупинити ворожі напади можна лише визволенням окупованих територій. За його словами, коли ми витіснимо росію, тоді в Україну повернеться нормальне життя.

«Не можемо знати, скільки часу потрібно, щоб пройти цим шляхом. Але знаємо, що жодна російська маніпуляція й жоден російський злочин не здатні зіштовхнути нас із цього шляху», – додав президент.

Він повідомив також, що на передовій є нові результати, а також отримали нові елементи допомоги від партнерів.

Крім того, Зеленський вкотре звернувся до росіян та заявив, що рф ніколи не отримає нову українську територію. За його словами, росія «остаточно доб'є ті інституції нормальної державності, які ще залишалися».

Нагадаємо, що Володимир Зеленський скликає засідання Ради національної безпеки та оборони України на 30 вересня.

Також президент звернувся до народів Кавказу, Сибіру та інших корінних мешканців рф із закликом боротися проти часткової мобілізації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: