У Генштабі розповіли, скільки росіян уже призвали від початку мобілізації

Читать на русском
Від початку мобілізації в рф вже були призвані понад 100 тисяч громадян рф. Про це повідомив начальник головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов.

Від початку мобілізації в рф вже були призвані понад 100 тисяч громадян рф.

Про це повідомив начальник головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов під час брифінгу.

«У росії після оголошення часткової мобілізації активно продовжується призов військовозобов'язаних. Нині вже призвано понад 100 тисяч із оголошених 300 тисяч осіб. Ми розуміємо, що оголошена цифра у 300 тисяч – не кінцева. Найімовірніше, що чисельність мобілізованих буде значно більшою», - наголосив Громов.

В окупаційні війська рф почали прибувати мобілізовані, з ними не проводили підготовку – ГенштабУ підрозділи 1 танкового полку 2 мотострілецької дивізії 1 танкової армії росії, які вибувають у зону бойових дій, прибуло поповнення. Підготовка з мобілізованими не проводилася взагалі.

Також він додав, що мобілізація в рф розпочалася не 21 вересня, а раніше. За інформацією військовополонених росіян, вже у вересні мобілізованих росіян відправляли на фронт без підготовки та злагодження.

За інформацією розвідки, в Білорусі готують місця для розміщення 20 тисяч мобілізованих з росії - вони мають поповнити підрозділи рф, які там дислокуються. В результаті поповнення співвідношення «досвідчених» та «молодих» військових має становити 1 до 5.

Нагадаємо, ЗМІ писали про те, що росія використовує мобілізованих, щоб відновити елітні підрозділи, котрі були розгромлені ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: