ЗСУ відбили атаки окупантів у районі 13 населених пунктів

Читать на русском
Окупанти за добу завдали 5 ракетних та 12 авіаційних ударів, здійснили понад 83 обстріли з РСЗВ по об'єктах на території України.

Українські військові відбили атаки російських окупантів у районах населених пунктів Спірне, Соледар, Майорськ, Бахмут, Підгородне, Виїмка, Курдюмівка, Зайцеве, Новомихайлівка, Первомайське, Кам’янка, Побєда та Павлівка.

Про це йдеться у зведенні Генштабу.

«Окупанти продовжують зазнавати втрат. Підтверджено ще одне точне влучання 24 вересня цього року по району зосередження ворожої техніки на території промислової зони в межах міста Херсон. Попередньо, противник втратив до 10 одиниць військової техніки, втрати в особовому складі уточнюються», – йдеться у повідомленні.

Авіація Сил оборони завдала 33 удари за останню добу: підтверджено ураження 25 районів зосередження живої сили та військової техніки супротивника та 8 позицій зенітних ракетних комплексів. Крім того, підрозділи протиповітряної оборони знищили один літак Су-25, вертоліт Мі-8 та 2 БПЛА противника.

Путінські резервісти не виграють його війну, але допоможуть її затягнути – BloombergРішення путіна щодо мобілізації може затягнути війну в Україні, але не вплине на її результат. Заявленої кількості резервістів вистачить лише для контролю захоплених територій, але не для просування рф.

Ракетні війська та артилерія вразили 6 пунктів управління, 12 районів зосередження живої сили та техніки противника, 2 позиції зенітних ракетних комплексів, 3 підрозділи ракетних військ та артилерії, 6 складів з боєприпасами, а також 9 окремих важливих цілей.

Минулої доби росіяни завдали 5 ракетних і 12 авіаційних ударів, здійснили понад 83 обстріли з РСЗВ. Також ворог задіяв 4 ударні БПЛА для ударів по об'єктах громадянської інфраструктури.

Від ворожого вогню постраждали понад 40 населених пунктів.

На Волинському та Поліському напрямках обстановка без істотних змін. На інших напрямках окупанти здійснили обстріли з танків, мінометів та ствольної артилерії:

  • на Сіверському напрямку – у районі населеного пункту Олександрівка Сумської області;

  • на Слобожанському напрямку – в районах населених пунктів Стрілеча, Одноробівка, Ветеринарне, Гатище, Кам’янка, Голубівка та Сенькове;

  • на Краматорському напрямку – Новоселівка, Щурове, Сіверськ, Григорівка, Білогорівка, Закітне, Діброва, Верхньокам’янське, Веселе, Роздолівка, Озерне та Спірне;

  • на Бахмутському напрямку – Соледар, Бахмут, Бахмутське, Одрадівка, Зайцеве, Кліщівка, Весела Долина, Яковлівка, Майорськ, Неліповка, Виїмка та Білогорівка;

  • на Авдіївському напрямку – Авдіївка, Опитне, Первомайське, Новомихайлівка і Парасковіївка;

  • на Новопавлівському та Запорізькому напрямках обстріляли 18 населених пунктів, серед них Єгорівка, Павлівка, Залізничне, Новоандріївка, Гуляйпільське, Гуляйполе, Успенівка, Новосілка, Времівка та Червоне;

  • на Южнобузькому напрямку від артилерійських та мінометних обстрілів постраждали понад 27 населених пунктів, недалеко від лінії зіткнення.

Нагадаємо, як повідомив Володимир Зеленський, щодня на війні гине близько 50 українських військових.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: