Українські морпіхи знищили дві гармати, гаубицю та склад бронетехніки окупантів

Читать на русском
Українські морпіхи за минулу добу, 24 вересня знищили склад з автомобільною бронетехнікою окупантів, дві гармати та гаубицю ворога.
Getty Images

Українські морпіхи за минулу добу, 24 вересня знищили склад з автомобільною бронетехнікою окупантів, дві гармати та гаубицю ворога.

Про це повідомляє ВМС ЗС України.

«24 вересня, військові частини та підрозділи Командування морської піхоти Військово-Морських Сил Збройних Сил України, які входять до складу угруповань продовжували виконувати завдання щодо відсічі повномасштабної збройної агресії російської федерації», – йдеться в повідомленні.

Морпіхи з артилерії атакували позиції російських військ, внаслідок чого вдалося завдати значних втрат ворогу. Воїни знищили дві гармати, самохідну гаубицю «Акація» та склад з автобронетехнікою. Остаточні втрати ворога наразі уточнюються.

Нагадаємо, українські захисники минулої доби, 24 вересня, ліквідували ще 400 російських окупантів. Усього з початку повномасштабного вторгнення в Україну втрати росії становили 56 700 військовослужбовців.

Також повідомляли, що авіацією ЗСУ минулої доби було відпрацьовано 5 ударів по двох ворожих системах протиповітряної оборони в Херсонському і Каховському районах, по трьох районах зосередження озброєння та техніки на Бериславщині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: